Şeyh Sait ve Seyit Rıza paylaşımı yapan Yıldız Tilbe'den tepkilere sert cevap

Şeyh Sait ve Seyit Rıza paylaşımı yapan Yıldız Tilbe'den tepkilere sert cevap

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sosyal medya hesabından Şeyh Sait ve Seyit Rıza'yı anmak için yaptığı paylaşımlar Twitter'da gündem oldu. Yıldız Tilbe, sert tepkilere aynı tonda karşılık verdi.

Yıldız Tilbe, Şeyh Sait ve Seyit Rıza'nın fotoğraflarını paylaşarak "Allahın Rahmeti üzerinize olsun" ifadelerini kullandı. Yıldız Tilbe, gelen tepkilere de sert karşılık verdi.   

Tilbe Twitter'dan şunları yazdı: 

* Sizsiniz vatan haini. Vatan haini olmasanız o kürt bu türk şu bilmemne diye ayırmassınız hala . Kanuni Bir suç varsa asıldılar ödediler SeyitRıza da Şeyh Saitt te ödedi . Suç yok yani bitti . Ama sizin bölücülüğünüz ötelemeniz aşağılamanız bitmedi . İkiside benim dedemdir..

* Sizsiniz terörist benim ne terörüm olmuş şimdiye dek. Göre bile iftira atıyosunuz kürt değilim ben türkte değilim.-Cezası çekilmiş suç ödenmiştir artık suç değildir . Fakat siz suçlusunuz.-Kürt değilim çünkü dilini bilmiyorum . Kürt kızıyım, Türkçeyim , Türkiyeliyim ağırmı geldi.

* Tarihi ingiliz fransız vs arşivinden alıp burda masal okumayın, canlı yaşayan yaşatan kişilerin anlatımını dinleyin doğru öğrenin. Çanakkalede ağzı süt kokan bebelerin kovduğu ingiliz mi yazıcak gerçekleri, kendi padişahlarımızı hain diye yutturmadılarmı. 

* Sizsiniz Cumhuriyet düşmanları ,Cumhuriyetin içinde yaşayanlara  ölülerine rahmet okumasına izin vermiyosunuz  geçmişin hatalarını suçlarını üstüne yıkıyosunuz , sıçu olmayana gözünüz göre göre iftira atıyosunuz.

* Birgün herkes yanındakinin kim nereli ,ne renk  Hangi dil olduğuna bakmadan, bir araya gelicek.sadece insan oldukları için .aynı olduklarını bilerek . O insanlarda  layık oldukları için,mutluluk  ve huzurdan başka bişey olmayacak

* Kim kimin ölüsüne küfrederse o küfür kendi ölüsüne gider , ölülerinizi rahat bırakın

 

* Benim Allahım hepinizin Allahı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN