Seyhan Belediyesinden Satranç Turnuvası

Seyhan Belediyesinden Satranç Turnuvası

Branş ayrımı yapmaksızın spordan ve sporcudan desteğini esirgemeyen Seyhan Belediyesi, şimdi de Satranç Turnuvası için kolları sıvadı. 22-23 Şubat tarihleri arasında Yeşilyurt Çok Amaçlı Tesislerinde, 5 farklı kategoride gerçekleşecek olan satranç turnuvasında derece yapan sporculara Madalya, katılımcılara da sürpriz ödüller dağıtılacak.

Adana'da Satranç sporunun yaygınlaştırılması için büyük bir özveride bulunduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Satranç sporunun, özellikle çocuk ve gençlere çok büyük yararları bulunduğunu söyledi. Akay satranç Sporunun çok sayıda faydası olduğunu ifade etti.

20-02/12/seyhan-satranc-turnuvasi.JPG
'SATRANCI DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞMASI İÇİN DESTEKLİYORUZ'

“Beyni çok aktif olarak kullanılmasını sağlayan Satranç sporu, planlı hareket etmenin önemini ve gerekliliğini kavratıyor. Başarıya ancak ve ancak sistemli, disiplinli çalışmayla varılabileceğini gösteriyor. Kaybetmeyi kabullenmeyi, kazananı kutlamayı öğreten Satranç sporunun daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı vermek adına bu turnuvayı düzenliyoruz. Her yaşta yapılabilen Satranç sporunu çocuk ve gençlerimizin özellikle öğrenmesi ve bu sporu yapmasını önemsiyoruz. Turnuvaya Seyhanlıları bekliyoruz.”

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN