SGK'dan önemli açıklama: Süre 2 gün uzatıldı

SGK'dan önemli açıklama: Süre 2 gün uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından, Nisan 2017 dönemine ait aylık prim ve hizmet belgelerinin kuruma bildirilme süresi 2 gün uzatıldı.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, Nisan 2017 dönemine ait aylık prim ve hizmet belgelerinin kuruma bildirileceği son tarihin bugün olduğu anımsatıldı.

Söz konusu döneme ait aylık prim ve hizmet belgelerinin bilgisayar sistemindeki yoğunluk nedeniyle internet ortamında gönderilmesinde sorunlar yaşandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda, işverenlerimizin mağduriyetinin önlenmesi amacıyla bu yılın nisan ayına ait olup en geç bugüne kadar Kuruma internet ortamında gönderilmesi gereken aylık prim ve hizmet belgelerinin son bildirilme süresinin, sadece bu aya mahsus olmak üzere 25 Mayıs Perşembe günü sonuna kadar uzatılmasına karar verilmiştir. Bu tarihe kadar verilen 2017'nin nisan ayına ait aylık prim ve hizmet belgeleri, yasal süresi içinde verilmiş sayılacaktır."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN