Shane Larkin 30 Ekim'de parkelere dönüyor

Shane Larkin 30 Ekim'de parkelere dönüyor

Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, yıldız oyuncu Shane Larkin'in 30 Ekim'de oynanacak Olympiakos maçında sahada olacağını açıkladı. Alper Yılmaz, takımın son hali hakkında da açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, beIN SPORTS'un konuğu oldu. Alper Yılmaz, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes olarak zorlu dönemde sponsorlarının desteğini kaybetmemenin kaybetmediklerinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Alper Yılmaz, Euroleague'de finale çıkarak neler yapabileceklerini gösterdiklerini ve yeni sezona 'tamamlanmamış bir hikayemiz var' mottosuyla başladıklarını söyledi. 

Alper Yılmaz, takımın iki yıldızı Larkin ve Micic'in Anadolu Efes'ten kalmaktan mutlu olduklarını ve sakatlığı bulunan Shane Larkin'in 30 Ekim'de oynanacak Olympiakos maçında sahada olacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN