Suriyeli minik sıcak bir el bekliyor! Soğuktan ağladığı anlar yürek burktu

Esad rejiminden kaçan Suriyeli çocuğun üşüdüğü için ağladığı anlar izleyenlerin yüreğini burktu.

Suriye’de devam eden iç savaş nedeniyle can kayıpları devam ederken, ülkedeki kaostan en fazla çocuklar etkileniyor. Ülkede yayın yapan DeirEzzor24 muhabirinin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntü ise buna en güzel örnek.  

Görüntülerde adı henüz belirlenemeyen Suriyeli çocuk, üşüdüğü için gözyaşları içinde yaşadığı zor durumu anlatıyor.  

Video izleyenleri duygulandırırken, o anları paylaşan gazeteci Omar Abu Layla, çok üzüldüğünü belirterek, çocuğun Esad rejiminden kaçarak zor durumda kaldığını ve yeterince ısınamadığı için soğuktan ağladığını yazdı.  

 

 

KURTARMA OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Öte yandan, KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonda, denizde hipotermiye girmek üzere olan Suriyeli 1 yaşındaki bebek donmaktan son anda kurtarılmıştı. Operasyonunda 11 düzensiz göçmen yakalanarak Polis Genel Müdürlüğü’ne teslim edilmişti.  

donmak.jpg

DONARAK CAN VERDİ

Geçtiğimiz Şubat ayında Esad rejimi ile destekçilerinin saldırıları nedeniyle evsiz kalan ve Türkiye sınırındaki kamp bölgesine sığınan 1,5 yaşındaki İman Ahmed Leyla, soğuktan donarak hayatını kaybetmişti. 

leyla.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN