Siirt Barosu başkanı Mehmet Cemal Acar gözaltına alındı

Siirt Barosu başkanı Mehmet Cemal Acar gözaltına alındı

Siirt’te, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Baro Başkanı Mehmet Cemal Acar gözaltına alındı. Acar'ın evinde ve bürosunda arama yapılırken, Acar’ın yanında 9 kişi ile ilgili daha gözaltı kararı olduğu belirtildi.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabah saatlerinde bir çok adrese baskınlar düzenlendi.

Soruşturma kapsamında Siirt Baro başkanı Mehmet Cemal Acar’ın Yeni Mahalle Hami Efendi Caddesinde bulunan bürosu ve evinde arama yapıldı.

Baro Başkanı Acar ve aralarında Siirt Cezaevi’nde görevli infaz koruma memurlarının da bulunduğu 10 kişi ile ilgili gözaltı kararı bulunduğu kaydedildi.

SİİRT/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN