Sıla'ya küfreden Davut Güloğlu: Sözlerimin arkasındayım

Sıla'ya küfreden Davut Güloğlu: Sözlerimin arkasındayım

Demokrasi Mitingi'ne şov diyen Sıla'ya canlı yayında küfreden Davut Güloğlu "Sözlerimin arkasındayım. Özür dileyecek bir şey yok" dedi.

Davut Güloğlu, 'Bir kadına küfür ettiği' gerekçesiyle özellikle sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine Uçankuş'ta yayınlanan '1 Erkek 1 Kadın' programına konuştu. 

Verdiği röportaj sırasında kullandığı küfürlü ifade hakkında ünlü şarkıcı, "Sanki Sıla'ya söylenilmiş bir laf gibi algılanıp, yansıtılıyor. Orada benim genel anlamda söylediğim bir kelime. Vatanına hizmet etmeyenleredir. Kullandığım kelimenin de arkasındayım, altına da imzamı atıyorum. 25 gündür her gittiğimiz platformda, seslenerek ülkemizi, bayrağımızı savunan bir sanatçı olarak çıkmadım, ben bir halk olarak meydanlara çıktım" dedi.

ÖZÜR DİLEMEM

"Sıla'dan özür dileyecek misiniz?" şeklindeki soruya Davut Güloğlu, "Vatanını sevmeyenin, vatansızın kadını erkeği olmaz. Benim o röportajda ettiğim laf o vatansızlaradır ve hala da aynı şeyi söylüyorum. Özür dileyecek bir şey yok. Sözlerim Sıla'ya değildi, konuyu çarpıtıyorlar. Ben ülkemin vatansever kadınlarını çok seviyorum ve saygı duyuyorum" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN