Silivri Cezaevi’ndeki FETÖ operasyonu kameralara yansıdı

Silivri Cezaevi’ndeki FETÖ operasyonu kameralara yansıdı

İstanbul'da FETÖ soruşturması kapsamında üç adliyede ve cezaevlerinde operasyon başlatıldı. Silivri Cezaevi’ndeki operasyon kameralara yansıdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürüttüğü FETÖ /PDY soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi, Anadolu Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü, Metris Kapalı Cezaevi, Bakırköy Kapalı Cezaevi ve Bakırköy Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nde operasyon düzenlendi.

Aralarında infaz koruma memuru, sosyolog ve pedagogların bulunduğu 75 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Operasyonda gözaltı listesindeki şüphelilerden 66'sı gözaltına alındı.

16-09/30/57ee64d8c03c0e2c9c89143f

16-09/30/57ee64e6c03c0e2c9c891443

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN