Sinan Erdem Spor Salonu nerede? Sinan Erdem Spor Salonuna nasıl gidilir?

Sinan Erdem Spor Salonu nerede? Sinan Erdem Spor Salonuna nasıl gidilir?

Haberimizde Adalet ve Kalkınma Partisi 6’ıncı Olağan İl Kongresi’nin gerçekleştirileceği Sinan Erdem Spor Salonu nerede ve Sinan Erdem Spor Salonuna nasıl gidilir sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Bu gün 24 Haziran seçimi için AK Parti manifestosunu açıklayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan AK Parti İstanbul İl Kongresi Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. AK Parti kongresine katılmak isteyen vatandaşlar Sinan Erdem Spor Salonu'nun nerede olduğu merek ediyor ve kongreye gidecekler "Sinan Erdem Spor Salonuna nasıl gidilir " sorusununun yanıtını arama motorlarında arıyor. İşte Sinan Erdem Spor Salonu ile ilgili tüm bilgiler...

AK Parti İstanbul kongresine katılmak isteyen vatandaşlar Sinan Erdem Spor Salonuna nasıl gidilir sorusunun yanıtını sosyal medyada arıyor. Sinan Erdem Spor Salonu nerede ve gitmek isteyen vatandaşlar için nasıl gidilir? sorularının yanıtlar4uını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşecek AK Parti İstanbul İl Kongresi Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Çeşitli spor müsabakalrına ev sahipliği yapan Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Ataköy Blv. No:14, 34147 Bakırköy/İstanbul'da bulunuyor.

SİNAN ERDEM SPOR SALONU’NA NASIL GİDİLİR?

Size en yakın olan metrobüs durağından metrobüse binin ve Şirinevler Durağı'na metrobüsten inin. Ardından metrobüs üst geçidini kullanarak Ataköy tarafına yürüyerek geçiş yapın. Son olarak da aşağıdaki haritadaki gibi rotanızı belirleyerek Sinan Erdem Spor Salonu'na yürüyün. Tahmini yürüme süresi 5 dakikadır.

İSTANBUL’DA TRAFİĞE KAPALI YOLLAR NELER?

Sinan Erdem Spor Salonu'nda bugün yapılacak AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi dolayısıyla trafik tedbirleri alındı.

Bu kapsamda Sahil Yolu Ataköy Kavşağı'ndan ve D-100 Şirinevler-Ataköy Kavşağı’ndan Sinan Erdem Spor Salonu'na çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'na giden yolların kapanma noktaları şöyle; D-100 Karayolu Güney Ataköy istikameti yol girişleri, D-100 Karayolu Kuzey Bahçelievler istikameti yol girişleri, Ataköy Köprüsü üstü (yol Bahçelievler'den itibaren kesilecek), Rauf Orbay Caddesi Kuzey Yol Adnan Kahveci Bulvarı istikameti yol girişleri, Rauf Orbay Caddesi Güney Yol Adnan Kahveci Bulvarı istikameti yol girişleri.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN