Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? İşte vizyonda olan filmler

Sinemalarda bu hafta hangi filmler var? İşte vizyonda olan filmler

Sinemaseverler bu hafta hangi filmlerin vizyona gireceğini merak ediyor. Haftasonu tatilini sinemaya gidip film izleyerek geçirmek isteyenler arama motorlarında bu hafta hangi filmler vizyona giriyor sorusunun cevabını arıyor. Peki bu hafta hangi filmler vizyona giriyor? İşte bilmeniz gerekenler…

Havaların soğumasıyla birlikte haftasonu yapılacak etkinlikler azalıyor. Haftasonunda sinemaya gidip film izlemek isteyen vatandaşlarımız için bu hafta hangi filmler vizyona girdi sorunun cevabını araştırdık. Bu hafta sinemalarda 2 yerli 3 yabancı film vizyona girdi. İşte sinemalarda bu hafta…

19-10/25/cinayetbasliksiz-10.jpg

CİNAYET SÜSÜ

Gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cünayet büro ekibinin maceralarını konu edinen Cinayet Süsü’nün başrollerinde Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt ve Binnur Kaya yer alıyor. İlginç bir vaka ile karşı karşıya kalan cinayet büro ekibi, cinayetin ardından hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz. Cinayetlerin gittikçe artması ve buna rağmen ekibin hiçbir cinayeti çözememesi Cinayet Büro Ekibini iyice zora sokar. Ekibin arasına sonradan katılan Dizdar Koşu ile hikaye nasıl sonuçlanacak merak konusu.

19-10/25/bulmacabasliksiz-10.jpg 

BULMACA KULESİ: DEV KUŞUN GİZEMİ

Çocuk filmlerinde bu hafta Bulmaca Kulesi: Dev Kuşun Gizemi vizyona giriyor. Aslı, Can ve Mert’in maceralarını konu edinen filmde kaza geçiren kahramanlarımız kendilerini Bulmaca Kulesi’nde buluyor. Kuleyi düşmanlardan kurtaran kahramanlarımız bir anda kendilerini başka bir maceranın içinde buluyor.

 19-10/25/muhbirbasliksiz-10.jpg

MUHBİR

Yabancı filmlerde bu hafta vizyona giren Muhbir, eski bir özel kuvvetler ajanı olan Pete Koslow’un karısını koruma için giriştiği mücadeleyi anlatıyor. New York’taki en güçlü suç patronu olan General’i devirmesi istenen Koslow, FBI ve mafya arasındaki çapraz ateşin ortasında kalıyor. Kendisini ve ailesini kurtarmak isteyen Koslow’un başı hem FBI ile hem de New York Polis Departmanı ile beladadır.

 19-10/25/ceketbasliksiz-10.jpg

DERİ CEKET

Film karısı tarafından terk edinen Georges’un hikayesini anlatıyor. Geyik derisinden yapılan ceketini takıntı haline getiren Georges, ceketine çok önem veriyor. Ceket saplantısı Georges’u başka bir adama dönüştürecektir.

 19-10/25/gecmisbasliksiz-10.jpg

GEÇMİŞİN SIRLARI

Yıllar önce Hindistan’a yerleşen Isabel, burada bir yetimhanenin işletmesine yardım eder. Yetimhanenin koşullarını iyileştirmek için paraya ihtiyaç duyan Isabel, parayı bulmak için New York’a gider. New York’ta Theresa ile tanışan Isabel, Theresa’nın kızının düğününe gider. Bu düğün birçok hayatın değişmesine neden olur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN