Sınır köyündeki vatandaşlardan Türk bayrağıyla destek

Sınır köyündeki vatandaşlardan Türk bayrağıyla destek

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde vatandaşlar, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral desteği için evlerine Türk bayrağı ve pankartlar astı.

 Sınıra sıfır konumda olan Davutpaşa Mahallesi'nde yaşayan Bekar Şanverdi, evinin damına 'Gidin Amerika ve İsrail'e söyleyin, Muhammed'in Ordusu geri döndü' yazılı pankart astı.

'BİZ BU BAYRAK ALTINDA DOĞDUK'

Sınır karakolunun geçiş güzergahında askerin geçtiği yolun kenarındaki evine pankart asan Bekar Şanverdi, "Operasyona destek vermek için astık. Şu anda bulunduğumuz nokta Afrin'e sıfır durumda. Buradan geçen bütün Mehmetçiklerimize moral olması amacıyla astık. Çok doğru bir pankart olduğuna inanıyoruz. Biz bu bayrak altında doğduk ve yaşıyoruz. Bu bayrağı ben sallandırmayacaksam, kim sallandıracak? Muhammed'in ordusu artık Filistin'e kadar durmamalı. Oradaki kardeşlerimizi özgürlüğe kavuşturmalı" dedi.

HATAY/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN