Şırnak Cizre'de 2 polis ve bir asker şehit oldu | Cizre Son Dakika Haberleri

Şırnak Cizre'de 2 polis ve bir asker şehit oldu | Cizre Son Dakika Haberleri

Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki terör örgütü operasyonundan acı haber geldi. Operasyonda 2 asker ve bir polis memuru şehit düştü.

Terör örgütü PKK'ya yönelik kapsamlı operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde bir asker ve 2 polisin şehit olduğu bildirildi. 

Cizre'de terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Hastanede şehit düştüler

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile iki polis memuru ağır yaralandı.

Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polisler ve asker, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığı çıkan çatışmada 3 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.

'Yaralılar'ın olduğu alandan saldırı

Şırnak Valiliği sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Cizre İlçesi Cudi Mahallesi'nde bir binanın bodrum katında yaralıların olduğu Bostancı Sokak yakınlarında teröristlerin güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda 5 güvenlik görevlisinin yaralandığını açıklamıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN