Sivasspor kendi evinde galibiyete hasret

Sivasspor kendi evinde galibiyete hasret

Süper Lig’in 12. haftasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor’un Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Süper Lig’in 12. haftasında evinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan DG Sivasspor, evindeki müsabakalarda kazanamıyor.

yigidolar.jpg

Ligin ilk haftasında evinde Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan Sivasspor, ikinci haftada ise deplasmanda Erzurumspor’u 2-1 yenmişti. Üçüncü haftada da sahasında Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, dördüncü haftayı BAY olarak tamamlamıştı.

Kırmızı-beyazlılar, beşinci haftada deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup ederken, altıncı haftada da sahasında Rizespor'a 2-0 yenildi. Yedinci haftada deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, 8. haftada ise sahasında Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu.

Dokuzuncu haftada deplasmanda Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, 10. haftada ise sahasında Göztepe’ye 1-0 yenildi, 11. haftada Trabzon ile 1-1 berabere kalan Yiğido, 12. haftada ise sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak galibiyet sevinci yaşayamadı.

Kırmızı-beyazlılar iç sahadaki son galibiyetini geçen sezon, 19 Temmuz 2020’de oynanan maçta Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN