Somali’de ABD Koalisyon Güçleri DEAŞ’i vurdu

Somali’de ABD Koalisyon Güçleri DEAŞ’i vurdu

Somalili güvenlik yetkilileri, ABD Koalisyon Güçlerinin Puntland bölgesinde terör örgütü DEAŞ’e yönelik hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Somalili güvenlik yetkilileri, Puntland eyaletine bağlı Qandala bölgesinde ABD Koalisyon Güçlerinin terör örgütü DEAŞ’e yönelik hava saldırısı düzenlediğini bildirdi. Yetkililer, hava saldırısında 6 füze atışının yapıldığını ve grup liderlerinin hedef alındığını kaydetti.

Öte yandan Qandala Belediye Başkanı Jama Mohamed, hava saldırılarını doğrularken, ABD Afrika Komutanlığı tarafından ise henüz açıklama yapılmadı.

İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN