Son dakika! 5 ilde 19 eski TRT çalışanına FETÖ operasyonu

Son dakika! 5 ilde 19 eski TRT çalışanına FETÖ operasyonu

Ankara merkezli 5 ilde, FETÖ soruşturması kapsamında 19 eski TRT çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için operasyon başlatıldı. Şüpheliler'den 8'i yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kararı doğrultusunda harekete geçen Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde eş zamanlı olarak Ankara, Adana, Adıyaman, Hatay ve İstanbul'da operasyon başlattı. 

Eski TRT çalışanı oldukları öğrenilen 20 zanlının gözaltına alınması için operasyonlar devam ediyor. 

8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Başsavcılıktan yapılan açıklama ile şüphelilerden 8'inin yakalandığı, 11'ine yönelik arama çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN