Son dakika! ABD'de bir saldırı daha: 3 ölü

Son dakika! ABD'de bir saldırı daha: 3 ölü

ABD'nin Las Vegas kentindeki gece saatlerinde bir konsere, 20 kişinin öldüğü, 100'den fazla kişinin yaralandığı silahlı saldırının ardından Kansas eyaletindeki üniversite yakınlarında da bir saldırı daha gerçekleşti. Düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere 3 kişi öldü.

Lawrence Polisi, yeni basketbol sezonunun kutlandığı Kansas Üniversitesi yakınlarındaki saldırıda 3 kişinin öldüğünü, 2 kişinin yaralandığını açıkladı.

Emniyet Müdürü Anthony Brixius, saldırıda yaklaşık 20 el ateş açıldığını aktardı. Üniversite Sözcüsü Erinn Barcomb-Peterson da ölenler arasında üniversite öğrencilerinin bulunmadığını belirtti.

Polis, tedavi altına alınanan yaralıların hayati tehlikesi olmadığını söyledi. Emniyet Müdürlüğüne yakın bir yerde düzenlenen söz konusu saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

LAS VEGAS'TA 20 KİŞİ ÖLDÜ

Las Vegas polisi,  ABD'nin Las Vegas kentinde Route 91 Harvest isimli müzik festivalinde düzenlenen silahlı saldırıda 20 kişinin öldüğü ve 100'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı.

Las Vagas'a giriş çıkışların kapatıldığı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN