Son dakika! Adil Öksüz'ün yeğeni son anda yakalandı

Son dakika! Adil Öksüz'ün yeğeni son anda yakalandı

İstanbul'daki FETÖ operasyonu kapsamında ABD'ye kargo göndereceği tespit edilen Esmaül Hüsna Öksüz yakalandı. Kargoda, FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Girişimi'ndeki en kritik isimlerden olan Adil Öksüz'e dair bazı belgeler olduğunu iddia ediliyor.

FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasındaki en kritik isimlerinden firari Adil Öksüz'ün yeğeni, İstanbul'da kargo göndermek üzereyken suçüstü yakalandı.

Firari Öksüz'ün yeğeni Esmaül Hüsna Öksüz'ün ABD'ye kargo göndereceğini tespit eden güvenlik güçleri, 13 Nisan'da düzenledikleri operasyonla Hüsna Öksüz'ü kargoyu görevliye teslim ettiği sırada yakaladı.

Kargo paketi içerisinde FETÖ'nün Üsküdar sorumlusu olarak aranan M.Ö, tutuklu olan eşi Ş.Ö ve çocukları Z.Ş.Ö'ye ait muhtelif evraklara el konuldu.

İlk ifadesinde kargonun kendisine ait olduğunu kabul eden Hüsna Öksüz, Adil Öksüz'ün kardeşi M.Ö'nün talimatıyla kargoyu göndermeye çalıştığını söyledi.

Esmaül Hüsna Öksüz, dün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN