Son dakika! Afrin'de ATAK'lar vurdu, 9 terörist öldürüldü

Son dakika! Afrin'de ATAK'lar vurdu, 9 terörist öldürüldü

Zeytin Dalı Harekatı'nda, ATAK helikopterleri ile yapılan atışlar sonucu, Afrin'in batısında tespit edilen 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, milli ve yerli ATAK helikopterlerinin, Zeytin Dalı Harekatında kara birliklerine yoğun ateş desteği sağlamaya ve PKK/KCK/PYD-YPG ile DEAŞ'a mensup terör örgütü unsurlarının korkulu rüyası olmaya devam ettiği bildirildi.

ATAK'LAR ATEŞ ALTINA ALDI

Bilgilendirmede, Afrin'in batısında tespit edilen PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu 9 teröristin ATAK helikopterleriyle yapılan atışlar sonucunda etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İŞTE O ANLAR

8 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Öte yandan dün Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 8 askerin şehit olduğu, 13 askerin de yaralandığı bildirilmişti. Ayrıca çıkan çatışmalarda 23 terörist etkisiz hale getirilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN