Son dakika! Afrin'de bombalı tuzak: 3 sivil öldü

Son dakika! Afrin'de bombalı tuzak: 3 sivil öldü

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'nın evlerine bomba tuzakladığı aileden 3 sivil, patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'den kaçarken evlere tuzakladığı patlayıcılar can almaya devam ediyor. Şeran beldesine bağlı Çemenli köyünde aynı aileden 3 sivil öldü.

Bölgedeki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, Afrin'in Şeran beldesine bağlı Çemenli köyünde bir aile, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin ilçe merkezini teröristlerden arındırmasının ardından çatışmalardan kaçtıkları evlerine döndü.

YPG/PKK üyelerinin bomba tuzakladığı evde bir süre sonra patlama meydana geldi.

Olay yerine intikal eden Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) ekipleri, enkazdan 3 kişinin cesedine ulaştı.

Yaralı kurtarılan bir sivil ekiplerce hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlçe merkezinde dün de bir evde teröristlerin tuzakladığı bir patlayıcının infilak etmesi sonucu bir kadın hayatını kaybetmişti.

AFRİN/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN