Son dakika! AK Parti grup toplantısı iptal edildi

Son dakika! AK Parti grup toplantısı iptal edildi

AK Parti grup toplantısı Genel Kurul'daki ittifak görüşmelerinin uzun sürmesi nedeniyle iptal edildi.

Bugün saat 10:30'daki MHP ve 11:30'daki AK Parti grup toplantıları iptal edildi. Meclis Genel Kurulu da seçim ittifakı görüşmelerinin ardından çalışmalarına bugün ara verecek.

Grup toplantısıları ve Genel Kurul çalışmaları, Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen seçim ittifakı tasarısının uzun sürmesi nedeniyle iptal edildi. Dün akşam saatlerinde başlanan tasarı teklifinin Meclis'te görüşülmesi halen devam ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN