Son dakika! Ankara Valiliği, sağlık çalışanlarına saldırı ile ilgili inceleme başlattı

Son dakika! Ankara Valiliği, sağlık çalışanlarına saldırı ile ilgili inceleme başlattı

Son dakika haberi... Ankara Valiliği, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Barikat kurarak kendilerini korumaya çalışan sağlık çalışanlarının görüntülerinin sosyal medyayı ayağa kaldırmasının ardından 'adli tahkikat' başlatıldığını duyuran Ankara Valisi Şahin 'Faillerin hak ettikleri karşılığı bulacaklarından kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Ankara Valiliği, sağlık çalışanlarına saldırı girişiminde bulunan şüpheliler hakkında 'adli tahkikat' başlatıldığını duyurdu.

"FİZİK SALDIRIYA DÖNÜŞMEDEN ÖNLENDİ"

Valilik'ten yapılan açıklamada silahlı bir kavga sonucu Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları görmek isteyen hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkan tartışmanın fiziki saldırıya dönüşmeden görevliler tarafından önlendiği belirtildi.

"FAİLLER HAK ETTİKLERİNİ BULACAKLAR"

Açıklamada, sorumlular hakkında derhal adli tahkikatın başlatıldığı bilgisi verildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, fedakar sağlık çalışanlarına yönelen her türlü saygısızlık ve şiddeti kınadığını belirterek, "Faillerin hak ettikleri karşılığı bulacaklarından kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı.

BAKAN KOCA'DAN DA TEPKİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da skandal görüntülerin ardından Twitter'dan açıklama yaptı.

Koca, Twitter hesabından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde kendilerini saldırganlardan korumaya çalışan sağlık görevlilerinin görüntüsünü paylaşarak şunları kaydetti:

"Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN