Son dakika! Ankara'da iki tren kafa kafaya çarpıştı

Son dakika! Ankara'da iki tren kafa kafaya çarpıştı

Son dakika haberi... Ankara'da iki yük treni, henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 makinist hayatını kaybetti, 2 makinist de yaralandı.

Ajansların geçtiği son dakika bilgisine göre; Kaza Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde Ankara’nın Kalecik ilçesinde bulunan Kalecik İstasyonu girişinde seyir halindeki iki yük treni, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kafa kafaya çarpıştı.

untitled-1.jpg

2 MAKİNİST HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 2 makinist hayatını kaybetti, 2 makinist de hafif yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine 112 Hızır Acil ve jandarma ekipleri sevk edildi.

20201010-2-44768049-58789425.jpg

Kaza alanındaki çalışmalar sürdürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Yozgat'ta Şefaatli ile Yerköy ilçeleri arasında iki yük treni kafa kafaya çarpışmış, kazada trende sıkışan iki makinist yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN