Son dakika! Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci için yakalama kararı

Son dakika! Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci için yakalama kararı

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği videosunu sosyal medyada yayınlayan ve büyük tepki toplayan Safiye İnci isimli kadın hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yapılan açıklamada, "Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği video görüntüsü sosyal medya'da yer alan şahıs ile ilgili olarak Ankara C.Başsavcılığı Basın suçları soruşturma bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

İsminin Safiye İnci olduğu öğrenilen kadın, Anıtkabir'de çekip yayınladığı videosunda Atatürk'e hakaret ve küfür etmişti. 

VATANDAŞLAR TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Twitter'da 'SafiyeİnciTutuklansın' başlığı gündemde ilk sıraya yerleşti. Vatandaşlar kadının tutuklanmasını istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN