Son dakika! Bağdat IKBY'ye yurt dışı uçuş yasağını kaldırdı

Son dakika! Bağdat IKBY'ye yurt dışı uçuş yasağını kaldırdı

Bağdat yönetimi, Erbil ve Süleymaniye havalimanlarına uygulanan yurt dışı uçuş yasağını kaldırdı.

Irak Başbakanı Haydar el- İbadi'nin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil ve Süleymaniye havalimanlarına yönelik yurt dışı uçuş yasağını kaldırdığı bildirildi.

Başbakan İbadi'nin ofisinden yapılan yazılı açıklamada, 29 Eylül 2017'den bu yana IKBY'deki havalimanlarına uygulanan yurt dışı uçuş yasağının İbadi'nin kararıyla kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, Başbakan İbadi'nin, "IKBY hükümeti, havalimanlarını merkezi yönetime teslim etmeyi kabul etti" şeklindeki ifadesi yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN