Son dakika! Bahçeli- Akşener tartışmasında MHP'den yeni açıklama

Son dakika! Bahçeli- Akşener tartışmasında MHP'den yeni açıklama

MHP Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında yaşanan tartışmaya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

İsmet Büyükataman,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında yaşanan tartışmaya ilişkin olarak bir açıklama yayımladı.

Dün Akşener'in evinin önünde MHP'li olduğunu söyleyen kişilerce yapılan protestoya değinilmeyen açıklamada "Demirden korksa trene binmeyeceğini ifade edene, bir kere yanlış trene bindiyse; koridordan ters tarafa yürümesinin hiçbir anlamı olmayacağını hatırlatmak isteriz. Son olarak; Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmamalıdır" ifadeleri kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" dedi.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde yaşanan olayın ardından bir grup partili Akşener'in evinin önünde açıklama yaptı.

Grup adına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı konuştu.

Cihan Paçacı, "Dün akşamdan bu yana genel başkanımız Meral Akşener'in şahsında, Türk siyasi tarihinde görülmemiş seviyesizlikte bir saldırıyla karşı karşıyadır" dedi. Paçacı, "Tehdit ve üslupsuzluk, siyaseti sokak raconu seviyesine düşürmemelidir" diyen Paçacı, "Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak, geçtik Türk töresinin, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN