Son dakika! Bahçeli'den İYİ Parti'nin kurultay kararına ilk yorum

Son dakika! Bahçeli'den İYİ Parti'nin kurultay kararına ilk yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görevi bırakmasını ve partinin kongreye gitmesini değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Koray Aydın ve arkadaşlarına görev düşüyor" dedi. Bahçeli, Akşener'in aday olmama açıklamasına ilişkin ise "Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İYİ Parti'nin Afyon'da yapılan kampından sonra yaşanan olayları soran bir grup gazeteciye şu yorumu yaptı:

"Öncelikle İYİ Parti'nin kendi iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmayız. Hanımefendi twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İYİ Parti açısından son derece faydalı olacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN