Son dakika! Beylikdüzü'nde kar esareti: Trafik durdu

Son dakika haberi... Meteorolojinin peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı dün etkili olmaya başladı. Yoğun kar nedeniyle D-100 Karayolu'nun Beylikdüzü mevkiinde trafik yoğunluğu oluştu. Bazı noktalarda ise trafik tamamen durdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün art arda uyarılarının ardından cuma günü başlayan kar yağışı pazar günü tüm yurdu esir aldı. İstanbul'da etkili olan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde sabah yeniden başlayan kar yağışı, öğle saatlerinde doğru etkisini artırdı. Toplu taşıma kullanan vatandaşlar da yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. 

beylikduzunde-yogun-trafik-1-8006-dhaphoto3.jpg

TRAFİK TAMAMEN DURDU

Yoğun kar yağışı nedeniyle D-100 Karayolu'nun Beylikdüzü mevkiinde trafik yoğunluğu oluştu. Bazı noktalarda ise trafik tamamen durdu.

beylikduzunde-yogun-trafik-1-8006-dhaphoto1.jpg

FIRTINAYA DİKKAT

Öte yandan Meteorolojiden İstanbul için fırtına uyarısı da geldi. Saatteki hızının 80 km'ye çıkması beklenen fırtına bu akşam başlayacak ve yarın akşama kadar sürecek.

İMAMOĞLU’NDAN İSTANBULLULARA UYARI 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbullulara çağrıda bulundu.  

Hava tahminine göre kar yağışı yarın da devam edeceğini belirten İmamoğlu, “İstanbulluları zorunlu olmadıkça şahsi araçlarını kullanmamaları, toplu taşımayı tercih etmeleri, araçlarda da mutlaka kar lastiği kullanılması konusunda uyarmak isterim” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN