Son dakika! Bulgaristan Başbakanı Borisov koronavirüse yakalandı

Son dakika! Bulgaristan Başbakanı Borisov koronavirüse yakalandı

Son dakika haberi... Bulgaristan Başbakanı Borisov’un koronavirüs testi pozitif çıktı. Borisov, temasta bulunduğu tüm isimleri sağlık kurumlarına ilettiğini duyurdu.

Avrupa’da koronavirüse (corona virüs) yakalanan üst düzey isimlere bir yenisi daha eklendi. Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, korona testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Borisov, “Yapılan iki PCR testinden sonra bugün Covid-19 pozitifim. Genel olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Doktorların kararıyla evde tedavi göreceğim. Temasta bulunduğum tüm isimler ilgili sağlık kurumuna bildirildi. Tedbirlere hep birlikte uyarak eminin üstesinden geleceğiz” dedi.

TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, koronaya yakalanan Bölgesel Geliştirme Bakan Yardımcısı Nikolay Nankov ile temaslı olduğu gerekçesiyle kendisini 10 gün boyunca karantina altına aldığını duyurmuştu.

Borisov açıklamasında, korona testinin negatif çıktığını fakat önlem amaçlı olarak kendini karantinaya aldığını ifade etmişti.

TOPLU EĞLENCE MERKEZLERİ KAPATILDI

Bulgaristan’da artan vaka sayıları nedeni ile birçok bölgede bar ve diskotek benzeri eğlence merkezleri kapatıldı. Ülkede toplam vaka sayısı 37 bin 562’ye, toplam can kaybı ise bin 84’e ulaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN