Son dakika! Bakan Koca, aşı uçağının Türkiye'ye iniş yapacağı saati açıkladı

Son dakika! Bakan Koca, aşı uçağının Türkiye'ye iniş yapacağı saati açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Ümit ederim ki darlıkların bittiği genişliklerin başladığı gün bugündür. Aşılarımızı taşıyan Türk Hava Yolları’na ait uçağın bu sabah 05.30'da Esenboğa Havalimanımıza ulaşması beklenmektedir.

Bilim Kurulu Toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşının hafta başında Türkiye’de olacağını duyurmuştu. Daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Koca, Pekin’de hızlı artan vakalar nedeniyle sevkiyatın aksadığını ve aşının birkaç gün rötarlı geleceğini açıkladı.  

Dün akşam Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Bakan Koca, aşının yola çıktığını duyurarak, şu ifadeleri kullandı:

İnaktif aşılarımızın ilk bölümünü getiren uçak Türkiye saati ile 19.50’de Pekin havalimanından havalandı. Yarın sabah burada olmasını bekliyoruz. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz. 

"AŞI 05.30'DA ANKARA'YA İNİYOR"

Sevkiyat sürecinden sık sık bilgi veren Bakan Koca, aşıyı taşıyan uçağın iniş saatini açıklayarak, şunları söyledi: 

Ümit ederim ki darlıkların bittiği genişliklerin başladığı gün bugündür. Aşılarımızı taşıyan Türk Hava Yolları’na ait uçağın bu sabah 05.30'da Esenboğa Havalimanımıza ulaşması beklenmektedir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN