Son dakika! Cinderes bölgesi ateş altında

Son dakika! Cinderes bölgesi ateş altında

Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK teröristlere göz açtırmıyor. YPG'nin Reyhanlı'ya füze fırlattığı Cinderes bölgesi TSK tarafından obüslerle vurulmaya başlandı. Mehmetçiğin bölgeye giriş yapma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

KARAR.COM

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasının ardından Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin'den PYD tarafından atılan roketler sonucu 1 Suriye'li ölmüş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Bölgeden gelen haberlere göre TSK Reyhanlı'ya füzelerin atıldığı Cinderes bölgesini Obüslerle vurmaya başladı. Mehmetçiğin bölgeye giriş yapma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

BURSEYA DAĞI ELE GEÇİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı'nda Azez'den ilerleyen TSK unsurları, Afrin'in stratejik önemdeki Burseya Dağı'nı ele geçirdi. Operasyonda en az 10 PKK’lı terörist yakalandı.  Batı cephesinde ise Reyhanlı'nın karşısındaki Şeyh Hadid'e bakan en büyük tepe ele geçirildi. Afrin'in güneyi dışında tüm cephelerden YPG'li teröristler kıskaca alındı. ÖSO güçleri ayrıca Menbic'te teröristlerle çatışıyor. Menbic'ten Afrin'e takviye hedefleyen YPG'lilerin önünün kesilmesi hedefleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN