Son dakika! Erdoğan, Çipras'a iade edilmeyen darbeci askerleri sordu

Son dakika! Erdoğan, Çipras'a iade edilmeyen darbeci askerleri sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Çipras'la Çin'de yaptığı görüşmede darbeci askerler konusu gündeme geldi. Erdoğan, Yunanistan'a kaçan FETÖ'cü askerleri sorarak bu kişilerin iade edilmesini istedi.

Uluslararası İşbirliği İçin Kuşak ve Yol Forumuna katılmak ve resmi temaslarda bulunmak üzere Çin'in başkenti Pekin'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü. Görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğanın konakladığı Four Seasons otelinde gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Çin'in başkenti Pekin'de Yunanistan Başbakanı Çipras’la yaptığı görüşmede, "iade edilmeyen darbeci askerler" meselesinin Türkiye ile Yunanistan arasında bir sorun teşkil ettiği ifade edilerek, darbeye karışmış bu kişilerin Yunanistan'da durmasının doğru olmadığı, bu konuda gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı.

KIBRIS KONUSUNDA UZLAŞMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yunanistan Başbakanı Çipras’la görüşmesinde, şu ana kadar arzu edilen netice alınamamış olsa da Kıbrıs meselesiyle ilgili görüşmelerin devam etmesi ve pozitif bir gündemle meselenin çözüme kavuşturulması için çalışma yapılması konusunda mutabık kalındığı bildirildi.        

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN