SON DAKİKA! Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterimi götürmüşler

SON DAKİKA! Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterimi götürmüşler

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga cuntacılar tarafından alıkonuldu. Cumhurbaşkanı Edoğan, 'Cumhurbaşkanlığı Genel Sekretimi alıp götürmüşler' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapının darbe girişimi üzerine yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanlığı Genel sekreterimi alıp götürmüşler' dedi. Erdoğan, bu açıklamayı Atatürk Havalimanı'nda yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, darbe girişiminde bulunan cuntacı askerler tarafından alıkonuldu...

Ayrıntılar hazırlanıyor....

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN