SON DAKİKA Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e: Yaptıkların yeter, sıkıysa memlekete gel!

SON DAKİKA Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e: Yaptıkların yeter, sıkıysa memlekete gel!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminde bulunan Paralel Çete'nin lideri Fethullah Gülen'e seslendi: Pensilvanya'ya sesleniyorum. Bu devlete, bu millete yaptığın ihanet yeter. Eğer sıkıysa memleketine gel. Oradan bu ülkeyi karıştırmaya gücün yetmeyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Paralel Devlet Yapılanması'nın 17-25 Aralık'tan sonra bunların ne olduğu dün akşamki eylemleriyle tam manasıyla ortaya çıkmıştır. Görüldüğü gibi, terör eyleminin tam manasıyla örneklerini dün akşam verdiler. Bu milletin, fakir fukaranın imkanlarıyla, paralarıyla alınan silahları bu millete yöneltecek kadar alçaktır bunlar." dedi.

YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR

Her zaman dik duracaklarını belirten Erdoğan, "Yeter ki biz şuna inanalım, bu beden bu tende oldukça, biz kefenimizi giyerek bunların karşısına dikildikçe yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Ama dik duracağız, sağlam duracağız." diye konuştu.

BU MİLLETE YAPTIĞIN İHANET YETER

Erdoğan, "Pensilvanya'ya da sesleniyorum. Bu devlete, bu millete yaptığın ihanet yeter. Eğer sıkıysa memleketine gel. Oradan bu ülkeyi karıştırmaya gücün yetmeyecek." dedi.

NORMALLEŞENE KADAR AYRILMAYIN

Türk Hava Yollarının seferlerini başlattığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ankara'da bir ufak sıkıntı var. Ankara'da da o açılacak. Buradan durum normalleşene kadar ayrılmak yok. Ben de ayrılmayacağım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN