Son dakika! Erdoğan'dan İnce'ye Pensilvanya cevabı: İspatlamazsan namertsin

Son dakika! Erdoğan'dan İnce'ye Pensilvanya cevabı: İspatlamazsan namertsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akhisar'da düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu. Erdoğan, İnce'nin AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittiği iddialarına ilişkin, "Şimdi İnce, sana buradan bir nasihatte bulunacağım. Sen siyasette daha çıraksın. Siyaset dürüstlük ister. Sen yalanla başladın. Senin genel başkanın yalancı. Sen de hemen kaptın ondan bir şeyler. Bizim Pensilvanya’dan izin almaya ihtiyacımız olmadı. Böyle bir şey söz konusu değildir. İnce, benim icazet almak için Pensilvanya’ya gittiğimi İspat edemezsen namertsin" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yönelik sert eleştiriler yönelten Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur. Biz milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

100 milyon liralık bir maliyetle şehrimize kazandırdığımız 12 bin kişilik Akhisar stadımızın bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.

Toplamda 3 stat projemizden 17’sini tamamladık. AK Parti yatırım, hizmet, eser demektir.

'BAY KEMAL NE DİYOR? MUHARREM GEL GEL DİYOR'

Anamuhaletin Cumhurbaşkanı adayı yatırım matırım anlamam diyor, doğru anlamaz. Yerli otomobil için ne diyor? ‘Sayın Erdoğan geriden geliyor’ diyor, şu hale bak ya. 20 yıl geriden geldiğimi söylüyor, vah zavallı vah! Sadece otomotiv ihracatından 30 milyar dolar kazandık.

Bay Kemal da bir garip. Ne diyordu bu İnce? 'Bir seçime girdin kaybettin, ikiye girdin kaybettin... Kaybettin, kaybettin' Ve şimdi cumhurbaşkanı adayı olunca tanıtımında Bay Kemal ne diyor? 'Muharrem gel gel' diyor.

'İNCE AÇIKLA BAKALIM, BEN KİMİNLE GİTTİM PENSİLVANYA'YA'

AK Parti’yi kurarken Pensilvanya’ya gittim mi gitmedim mi? Benim gittiğimi söylüyorlar. Şimdi İnce, sana buradan bir nasihatte bulunacağım. Sen siyasette daha çıraksın. Siyaset dürüstlük ister. Sen yalanla başladın. Senin genel başkanın yalancı. Sen de hemen kaptın ondan bir şeyler. Bizim Pensilvanya’dan izin almaya ihtiyacımız olmadı. Böyle bir şey söz konusu değildir. İnce, benim icazet almak için Pensilvanya’ya gittiğimi İspat edemezsen namertsin. Biz sadece halktan aldığımız izinle yola çıktık. İnce açıkla bakalım ben kiminle gittim Pensilvanya’ya? Açıklamazsan namertsin.

İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Manisa'nın projesi değil mi? Ey Bay Kemal, senin havsalan böyle bir şeyi alır mı? Sen hayal bile edemezsin. Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere sizin hayallerimiz bile ulaşamaz.

Hızlı tren hizmetinden Manisa’da istifade edecek.

Hükümetlerimiz döneminde Manisa’ya 14 baraj 10 gölet yaptık.

Dün tarihimizin kara sayfalarından biri olan 27 Mayıs darbesinin yıl dönümüydü. Ülkemizde birileri dışarıdan da destek alarak yerli ve milli duruş sergileyen herkese bedel ödetme derdindedir. Menderes’i asanlarla Özal’a dünyayı zehredenler aynıdır. Ben Marmaris’ten İstanbul’a geliyorum. Bay Kemal 23.17 Atatürk Havalimanı’nda ve tanklar orada. 10 binlerce insan Atatürk Havalimanı’nda… Bay Kemal orada tankları selamlıyor Bakırköy Belediyesi’ne geçiyor, kahvesini yudumluyor.

'YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ'

Bizim milletimizin sevgisi ve desteği yeter. 25 Haziran’da bu mankurtları sandığa hep beraber gömeceğiz.

Türkiye’nin son yıllarda içeriden ve dışarıdan maruz kaldığı saldırıları görüyoruz. Adeta yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. FETÖ’sünün PKK’sının hepsinin üstesinden geliyoruz. Afrin’de 4 bin 481 teröristi etkisiz hale getirdik. Mehmedim evvel Allah cansiperane çalışıyor. Tüm terör örgütlerini ezdik geçtik. Çünkü bizim Rabia ile sembolleştirdiğimiz bir davamız var.

 Almanya’da teröristlere polis korumasında miting yaptırıyorlar. Bizim arkadaşlarımızın attığı her adımda önlerini kesiyorlar. Ne yaparsanız yapın milletimizle aramızdaki bağı koparamayacaksınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN