Son dakika! Ermenistan'da korkutan deprem |Son depremler

Son dakika! Ermenistan'da korkutan deprem |Son depremler

Son dakika haberi... Ermenistan'ın Türkiye sınırına yakın olan Armavir kentinde 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, Iğdır başta olmak üzere Kars ve Ağrı'dan da hissedildi.

AFAD son depremler verilerine göre, Ermenistan'ın Armavir kentinde saat 14.29'da 4.7 şiddetinde deprem oldu. Armavir kentinin Türkiye sınırına yakın olmasından dolayı deprem, Iğdır, Kars ve Ağrı'dan da hissedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yerin 21 km derinliğinde gerçekleşen deprem, Türkiye'nin sınır illerinden olan Iğdır'ın Karakoyunlu ve Aralık ilçeleri başta olmak üzere kent genelinde panik yarattı.

 

 

KANDİLLİ 4.6 DEDİ

Iğdır, Kars ve Ağrı çevrelerinde hissedilen depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi de son dakika bilgi notu paylaştı.

 

 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi, Türkiye-Ermenistan sınırında deprem olduğunu bildirirken şiddetini 4.6 olarak açıkladı. Kandilli ayrıca, depremin 11.4 km derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Depreme ilişkin can ve mal kaybı bilgisi ise henüz bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN