Son dakika! Gara'da 8 terörist daha etkisiz hale getirildi

Son dakika! Gara'da 8 terörist daha etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 8 terörist, etkisiz hale getirildi.

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde eylem hazırlığındaki 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdüğü belirtildi.

Açıklamada "Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 8 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

İKİ İLDE ZORİ OPERASYONU BAŞLATILDI

MSB, dün de Barış Pınarı bölgesinde 3, Fırat Kalkanı bölgesinde 2 olmak üzere sızma ve saldırı girişiminde bulunan 5 PKK teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. 

28 Ekim'de İçişleri Bakanlığı tarafından Batman ve Diyarbakır'da jandarma komando, polis özel harekat ve güvenlik korusu timlerinden oluşan bin 451 personelin katılımıyla Yıldırım-14 Zori Operasyonu başlatılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN