Son dakika haberleri! Cumhurbaşkanı kaynakları: Bildiri korsan

Son dakika haberleri! Cumhurbaşkanı kaynakları: Bildiri korsan

TSK adına yapılan şüpheli açıklama ile yönetime el koyan hain subaylar Genelkurmay Başkanı'nı rehin alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağı öğrenildi.

Bir grup hain subayın Genelkurmay Başkanlığı'nı ele geçirmesinin ardından yapılan şüpheli darbe girişiminin ardından Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan'ın kameraların karşısına geçerek açıklama yapacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin, TSK adına yapıldığı iddia edilen açıklamanın TSK tarafından yapılmadığına dikkati çekerek, "Korsan bildiridir. Gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz"açıklamasını yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım kalkışma girişime sert açıklama yaptı. Yıldırım "Maalesef birkaç saat önce bazı noktalarda trafiği durdurma ve bazı kritik binaları ablukaya alma tarzında faaliyetler gözlendi. Ve bu bağlamda tüm emniyet güçlerimiz harekete geçti. Misliyle mukabele edilecek. Hiç kimse halkın iradesini silah zoruyla yok etme gayretine izin verilmeyecek ve bu işi yapmaya kalkanlar da bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir. Devletin, milletin verdiği paralarla edindiği silahları millete silah olarak doğrultanlara en ağır ceza verilecektir. Hiçbir şekilde bu iş cezasız kalmayacaktır" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN