Son dakika! İngiltere: Erdoğan'ın sözleri kaygılandırdı

Son dakika! İngiltere: Erdoğan'ın sözleri kaygılandırdı

İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kaşıkçı cinayeti ile ilgili olarak 'planlı' demesinin kaygıları arttırdığını söyledi ve 'Dünya hala yanıtları bekliyor' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yaptığı açıklama tüm dünyada yankı buldu.

Erdoğan'ın konuşması birçok uluslararası haber kuruluşu tarafından canlı yayınlanırken, konuyla ilgili ilk açıklama İngiltere Dışişleri Bakanı'ndan geldi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, "Erdoğan'ın Kaşıkçı cinayeti için 'önceden planlanmış' demesi son derece kaygılandırdı. Dünya hala yanıtları bekliyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN