Son dakika! İzmir'de 50 adrese eş zamanlı baskın: Suç örgütü elemanları tek tek yakalandı

Son dakika! İzmir'de 50 adrese eş zamanlı baskın: Suç örgütü elemanları tek tek yakalandı

Son dakika haberi... İzmir'in Tire, Bayındır, Torbalı ve Ödemiş ilçelerinde 50 adrese baskın yapıldı, eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli 'suç örgütü' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Son dakika haberi... İzmir'de organize suç örgütü mensuplarının yakalanması için Tire, Bayındır, Torbalı ve Ödemiş ilçelerinde 50 adres tespit edildi.

320 POLİS VE JANDARMA İLE BASKIN

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı şube müdürlüklerinden 320 polis ile 177 jandarmanın katıldığı operasyon, helikopter destekli yürütüldü. 

Adreslerde yapılan aramalarda, 2 tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, 14 ruhsatsız av tüfeği, 113 fişek, 2 çelik yelek, çok sayıda av tüfeği fişeği, 3 kumar oyunu makinesi ve 60 boş senet ele geçirildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ DE YAKALANDI

Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerden B.G.'nin, 2017'de Torbalı'da işlenen cinayet nedeniyle İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesince arandığı belirlendi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN