Son dakika! Katar'dan Körfez krizi açıklaması: Mevcut ülkeler çözüm istemiyor

Son dakika! Katar'dan Körfez krizi açıklaması: Mevcut ülkeler çözüm istemiyor

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, 5 Haziran'dan itibaren devam eden Körfez Krizi ile ilgili krizle ilgili açıklama yaptı. Sani Körfez ülkelerine seslenerek, "Çözüm İstemiyorlar" mesajı verdi.

Al Sani, geçtiğimiz günlerde Endonezya'yı ziyareti sırasında, ülkesine 4 aydır haksız bir şekilde uygulanan ambargonun kaldırılması çağrısında bulunarak diplomatik krizin sona ermesi için de görüşmeye açık olduklarını ifade etmişti.

Yaşanan krizden kazanan olmayacağını vurgulayan Al Sani, kardeş olduklarını ve bu krizde herkesin kayıp verdiğini belirtmiş,
Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani, Endonezya-Katar İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, Katar'ın ambargo krizinden her zamankinden daha güçlü ve bağımsız olarak çıktığını belirtmişti. Al Sani, Katar'daki ticaretin olumsuz bir şekilde etkilenmediğinin altını çizmişti.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN