Son dakika! Konsolosluktaki delilleri yok etmek için adli tıpçı da gelmiş

Son dakika! Konsolosluktaki delilleri yok etmek için adli tıpçı da gelmiş

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu gün Türkiye'ye gelen Suudi ekibin içerisinde yer alan S.Muhammed Al Tubaigy'nin Suudi Arabistan'da adli tıbbın başındaki asker olduğu ve delilleri yok ettiği ortaya çıktı. Ekipte yer alan Muhammed Saad Al Zahrani ve Thaar Ghaleb T. Alharbi’nin ise kraliyet koruma görevlisi olduğu ortaya çıktı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ortadan kaybolması olayına karışan 15 kişilik esrarengiz istihbarat timinin, Türkiye’ye giriş yaparken Atatürk Havalimanı’ndaki görüntülerine ulaşıldı.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturmasında ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Suudi Arabistan’dan iki uçakla gelen esrarengiz ekipte bulunanların kimlikleri ise soruşturmayı daha da derinleştirdi.

Türkiye’ye giriş yaparken görüntüleri kaydedilen ekipte bulunan ve soruşturmada adı geçen 15 Suudi arasındaki Albay Dr. Salah Muhammed Al Tubaigy’nin Askeri Adli Tıp Kurumunun başında bulunduğu belirlendi.

PRENS SELMAN'DAN ÖDÜL

Adli Tıp Kurumu başkanının heyette neden olduğu gizemini korurken, ekipte yer alan Muhammed Saad Al Zahrani ve Thaar Ghaleb T. Alharbi’nin ise kraliyet koruma görevlisi olduğu ortaya çıktı. Savunma Bakanlığında teğmen olan Alharbi’nin geçtiğimiz yıl Cidde’de Kraliyet Sarayı’na DEAŞ saldırısını püskürttüğü için Veliaht Prens Selman tarafından ödüllendirildiği öğrenildi.

Heyette bulunanlardan Yarbay Mansur’un yurt dışında çok sayıda operasyona katıldığı iddia edildi. Bu operasyonlardaki başarısı nedeniyle Yarbay Mansur’un Kraliyet Nişanı aldığı iddia edildi. Yarbay Mansur’un Türkiye’ye gelen ekibin başında olduğu da elde edilen bilgiler arasında.

2 Ekim günü Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaçırılması olayına karışan 15 kişilik esrarengiz istihbarat timindeki şahısların kimliği ortaya çıktı.

18-10/10/sirr.jpg

Son dakika bilgisine göre; Türkiye'ye gelen Suudi ekibin içerisinde yer alan S.Muhammed Al Tubaigy'nin Suudi Arabistan'da adli tıbbın başındaki asker olduğu ortaya çıktı ve delilleri yok ettiği iddia edildi.

18-10/10/screenshot_1.jpg
S.Muhammed Al Tubaigy

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN