Son dakika! Putin'den İsrail'e Suriye uyarısı

Son dakika! Putin'den İsrail'e Suriye uyarısı

ABD ve Rusya arasındaki gerilim zirve yaparken Putin, pazar günü Suriye'de hava üssünü vuran İsril'i uyardı. Başbakana Netanyahu ile telefonda görüşen Rus lider "Suriye'yi istikrarsızlaştıracak adımlardan kaçının" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, pazar günü Suriye'nin Humus bölgesinde hava üssü vuran İsrail'in Başbakanı Benyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Putin, Netanyahu'ya Suriye'nin egemenliğine saygı göstermenin önemini hatırlattı.

Putin, İsrail liderine "Suriye'deki durumu daha da istikrarsızlaştıracak ve Suriye'nin güvenliğine tehdit oluşturacak her türlü eylemden kaçınılması"uyurası yaptı. 

ABD Başkanı Donald Trump'ın ''Hazır ol Rusya, akıllı füzeler geliyor'' dediği tweetlerinin ardından açıklama yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ''Dünyadaki durum endişe verici, giderek daha kaotik hale geliyor, sağduyunun galip gelmesini umuyoruz'' mesajını verdi.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN