Son dakika! Saadet Partisi adayını yarın 10.00'da açıklayacak

Son dakika! Saadet Partisi adayını yarın 10.00'da açıklayacak

Saadet Partisi, yarın saat 10.00’da cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını duyurdu.

Saadet Partisi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Saadet Partisi, 1 Mayıs Salı(YARIN) 10.00’da 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim için Cumhurbaşkanı adayını ilan edecektir.

Saadet Partisi, cumhurbaşkanı adayını 1 Mayıs'ta açıklayacağını duyurmuştu. Saadet Partisi'nden yapılan açıklama şöyle denilmişti: 

"Ülkemiz 24 Haziran Pazar günü önemli bir seçime gidecektir.

Saadet Partisi, bu tarihi seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli değerlendirmeleri yapmış, titiz bir şekilde yürütülen anket, istişare ve görüşmeler neticesinde partimizin Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Partimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin demokrasi ve uzlaşma kültürüne katkı yapma çabasını sürdürecektir. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN