Son dakika! Sakarya merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu... 29 şüpheli için gözaltı kararı

Son dakika! Sakarya merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu... 29 şüpheli için gözaltı kararı

Son dakika haberi... Sakarya merkezli 10 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda hakkında gözaltı kararı verilen 21 şüpheli yakalandı.

Son dakika haberi... Sakarya merkezli 10 ilde düzenlenen FETÖ operasyonu düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin yeniden yapılanma içerisine giren, 'hücre ve öğrenci evleri' adı altında faaliyet gösterdiği, örgüte eleman ve maddi destek sağladığı belirlenen şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

21 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Başsavcılığın talimatıyla polis ekiplerince yürütülen teknik ve fiziki takip ile detaylı araştırmalar sonucu 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince Sakarya, Ankara, Bayburt, Diyarbakır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli ve Yozgat'ta düzenlenen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

8 KİŞİ ARANIYOR

Gözaltına alınan bazı sanıkların Sakarya'ya getirildiği ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Firari 8 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

SAMSUN MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

Samsun merkezli 8 ilde de FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 eski emniyet mensubundan 11'i adliyeye sevk edildi.

Samsun merkezli Ankara, İzmir, Ordu, Çorum, Bitlis, Trabzon ve Amasya'da 2 gün önce düzenlenen eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN