Son dakika! Siirt'te uzman çavuşa saldıran kişinin kimliği ortaya çıktı

Son dakika! Siirt'te uzman çavuşa saldıran kişinin kimliği ortaya çıktı

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt'te dün akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Uzman Çavuş H.N' yi vuran kişinin de bir uzman çavuş olduğunu açıkladı.

Olay, akşam saatlerinde Güres Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hanefi N. adlı uzman çavuş henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahlı saldırıya uğradı. Hanefi N. Çevredeki vatandaşların yardımıyla çağrılan 112 Acil Sağlık servis ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

SİİRT/DHA 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN