Şike davasında karar: Aziz Yıldırım beraat etti

Şike davasında karar: Aziz Yıldırım beraat etti

"Futbolda şike" davasında yapılan yeniden yargılamada, aralarında Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan ve Mecnun Otyakmaz'ın da olduğu 19 sanık için beraat kararı verildi.

Yeniden görülen "futbolda şike" davasında, Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz ve Şekip Mosturoğlu'nun da aralarında bulunduğu 23 sanık beraat etti. Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Yargıtay'ın usül eksikliği nedeniyle bozduğu futbolda şike davası İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Mahkeme, eski Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Amet Çelebi'nin beraatine karar verdi.

Bu sabah aynı mahkemede görülen diğer davada ise mahkeme heyeti, aralarında Aziz Yıldırım'ın kardeşi Alaattin Yıldırım, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Şekip Mosturoğlu'nun bulunduğu 19 sanığın, üzerlerine atılı tüm suçlardan beraatlerine hükmetti.

Heyet, sanık Hakan Karaahmet'i ise "iş yeri dokunulmazlığını ihlale azmettirme" suçundan 6 bin TL adli para cezasına çarptırdı.

KUMPAS DAVASI DEVAM

Bu arada FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurmasıyla ilgili olarak aralarında dönemin orgazine suçlar şube müdürleri Mutlu Ekizoğlu ve Nazmi Ardıç'ın da aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 107 sanık yargılanıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN