Son dakika! TSK, Afrin'de PYD mevzilerini vurdu

Son dakika! TSK, Afrin'de PYD mevzilerini vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör örgütü PYD'ye yönelik sert açıklamalar yaptığı dakikalarda TSK, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Oğulpınar sınır karakolu mevkinden Afrin'deki mevzileri top atışlarıyla vurdu.

TSK, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Sınır Karakolu'ndan, terör örgütü PYD'nin kontrolünde bulunan Afrin kentindeki mevzileri top atışıyla vurdu. Öğleden sonra yapılan 10 top atışı, Reyhanlı kent merkezi ile Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan da duyuldu. Bölgeden aralıklarla top atışı sesi gelmeye devam ediyor.

Elazığ'da 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'e operasyon sinyali vermişti. Erdoğan "İdlib operasyonuyla bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'deki teröristler teslim olmazlarsa orayı da başlarına yıkacağız, bu böyle biline" demişti. 

Cumhurbaşkanı'ın bu açıklamayı yaptığı saatelrde TSK harekete geçti ve Afrin'de PYD mevzilerine yönelik top atışları yapmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN