Son dakika! TSK: PKK/PYD'nin Azez'de vurduğu siviller Türkiye'de

Son dakika! TSK: PKK/PYD'nin Azez'de vurduğu siviller Türkiye'de

TSK'da yapılan açıklamada, PKK/PYD Azez'de hastaneye saldırdığı bildirildi. Saldırıda yaralanan siviller Türkiye'ye getiriliyor.

TSK'dan yapılan açıklamada, Suriye'nin Azez kentinde terör örgütü PYD'nin vurduğu sivillerin tedavi için Türkiye'ye getirildiği belirtildi.

18-01/19/aa-1516368770

TSK'dan yapılan açıklama şu şekilde:Hain terör örgütü PKK/PYD-YPG tarafından hedef gözetmeksizin yapılan atışlar neticesinde, Azez’de sivil bir hastane vuruldu. Saldırı sonucunda yaralanan pek çok sivil tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirildi.

12 KİŞİ YARALANMIŞTI

PYD/PKK, Suriye’nin Halep ilinin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde bulunan psikiyatri hastanesi ile kadın doğum hastanesini, 01.00 sularında top ateşine tuttu. Saldırılarda 12 kişi yaralanmıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN