Son dakika! Ukrayna: ABD düşen uçaktan çok önemli veriyi paylaştı

Son dakika! Ukrayna: ABD düşen uçaktan çok önemli veriyi paylaştı

İran tarafından yanlışlıkla düşürüldüğü öne sürülen Ukrayna Hava Yolları'na ait uçakla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, ABD'nin 'çok önemli veri'yi kendileriyle paylaştığını duyurdu.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Vadym Prystaiko, ABD'nin İran'da düşen uçak ile ilgili, "çok önemli veriyi" ülkesiyle paylaştığını duyurdu.

Prystaiko açıklamasında "Devlet Başkanımız Zelensky ile birlikte ABD'li temsilcilerle görüştük. Kendi uzmanlarımız tarafından incelenmek üzere ABD'li temsilcilerden çok önemli bir veri aldık. ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky yaptığı son açıklamasında; "Uçak büyük olasılıkla bir füze tarafından vuruldu ancak bu bilgiyi daha teyit edemiyoruz. ABD, Kanada ve Birleşik Krallık hükümetlerini bu felaketle ilgili ellerindeki bütün bilgileri soruşturma komisyonu ile paylaşma çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN