Son dakika! Zeybekçi'den ilk açıklama: Beraber kazanacağız

Son dakika! Zeybekçi'den ilk açıklama: Beraber kazanacağız

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekçi açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, "Kendimizi İzmir'e vererek inşallah beraber kazanacağız. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir belediye başkan adayının Nihat Zeybekci olduğunu açıkladı.

Adaylığının ilanından sonra konuşan Zeybekci şunları söyledi;

"Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kampanya bugün başladı. Yarın sabah namazıyla Bismillah diyerek başlayacağız. Allah utandırmasın, mahcup etmesin. Hayırlısı olsun. İzmir için güzel projelerimiz var. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yapılacak projelerimiz var. Bir önceki dönem İzmir adayı olan Meclis Başkanımız Yıldırım'ın hazırladığı projeler var. İzmir'e kendimizi adayacağız. İzmirlilerin gönlünü fetheden bir anlayış ile, muhteşem İzmir'i yapacağız." dedi.

'İZMİR'İ ALACAK MISINIZ?' SORUSUNA CEVAP

'İzmir mahallenin en güzel kızı, İzmir'i kim istemez' sözleri hatırlatılarak, "Güzel kız olan İzmir'i alacak mısınız?' diye soruldu. Zeybekci, "İzmir'i almak demeyelim. Biz, İzmir'e kendimizi vereceğiz." diye yanıt verdi.


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN